Een mooie woning verdient mooie en kwalitatieve ramen en deuren die op een duurzame manier gemaakt en geplaatst worden.

Gery De Haes biedt een duurzame en esthetische oplossing zowel voor enovatie als voor nieuwbouw. Eerlijk vakmanschap voor ramen en deuren in aluminiu, Pvc en Hout.

Tevens bent u ook voor veranda's, garagepoorten, rolluiken en zonweriung bij Gery De Haes aan het juiste adres.

Gery

Follow Us:
Title Image

Zonwering

Het geheim van gezond wonen

Waarom zonwering? 

Natuurlijk daglicht in huis is essentieel voor een gezond binnenklimaat.

Maar het controleren van de natuurlijke lichtinval is minstens even belangrijk.
Met de zonwering van Sepa laat u de zon binnen wanneer gewenst. Bij warme dagen voorkomt u oververhitting door zonnestralen tegen te houden. Bij frissere dagen kan je energieverbruik reduceren door het binnenlaten van de zonnestralen.

De zon maximaal benutten!

Iedereen is het over eens dat daglicht gezond is.

Daarom wordt er bij het ontwerp van nieuwe woningen veel aandacht besteed aan de juiste inplanting van ramen en deuren. Want de zon maakt niet enkel goed gezind, als er slim wordt van gebruikt gemaakt, zorgt ze ook voor een verlaagd energieverbruik, want ze is een natuurlijke bron van warmte. Zo kan er in het tussenseizoen en tijdens de winter aanzienlijk op stookkosten bespaard worden.

Maar tijdens de zomermaanden wordt de zon soms ook als oncomfortabel beschouwt. De zon kan dan niet alleen voor oververhitting zorgen maar kan ook verkleuring van het interieur tot gevolg hebben. Vaak hebben zonnestralen ook een negatieve invloed op de scherpte van TV en PC schermen. Al deze storende eigenschappen van de zon zijn echter zeer eenvoudig te counteren, door de installatie van een oprolbare buitenzonwering.

Strak en modern

Een screen geeft uw gevel een moderne en stoere uitstraling. Dit komt doordat de stof vlak en strak tegen uw raam is bevestigd.

Enorm effectief

Een screen van Verano bedekt uw raam volledig. Deze zonwering hangt vlak tegen de buitenkant van uw raam aan. Hierdoor krijgt zonlicht geen kans om binnen te dringen. Dit maakt een screen één van de meest doeltreffende zonwering.

Door weer en wind

Een screen geeft u privacy.
Het is niet mogelijk bij u naar binnen te kijken. Door de special stof is het voor u wel mogelijk vanuit binnen naar buiten te kijken.
Ook niet onbelangrijk: een screen is zeer stabiel, windvast en neemt geen ruimte in.

U hebt keuze uit een collectie screendoeken met ruim 90 kleuren. U kunt kiezen voor een grijs- of bruintint, die mooi harmonieert met de kleur van uw buitenschrijnwerk.

Bedieningsgemak

Steeds meer mensen bedienen hun screen elektrisch.

Een fluisterstille elektromotor doet dan het werk. Een afstandsbediening is ideaal om uw screen op afstand te openen en te sluiten. Met één afstandsbediening bestuurt u één of meerdere screens, tegelijk of individueel.

Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.