1000 oplossingen voor 1 zon

De zon zorgt niet alleen op een natuurlijke manier voor warmte in huis, zonlicht draagt ook bij tot een beter welzijnsgevoel.

 

Maar wanneer de zon te fel schijnt of te laag staat voor een comfortabel gevoel in huis, moeten we ingrijpen.
Screens of doekzonwering aan de buitenkant van de woning helpen u op een dynamische manier om een heel jaar lang van uw woning te genieten, mét behoud van doorkijk naar buiten.

Mooi weer is zalig, maar soms wil je liever het comfort van zonwering. Heerlijk genieten van de schaduw terwijl schadelijke uv-stralen geen kans meer maken. En die Dame Blanche op je terras die minder snel smelt misschien ook.

Ontdek hieronder welke zonwering best bij je past, we helpen je graag mee op weg.

Harol zonwering
reynaers installer

De millimeters die je niet ziet

Hoewel 1 mm voor jou waarschijnlijk weinig uitmaakt op een zonwering van 4,5 meter, is die millimeter voor ons net wél belangrijk. Want zulke details zijn het verschil tussen producten maken en een passie toepassen. Tussen werken en toewijding. Tussen een oplossing en een Harol-oplossing.

Harol maken zonwering, rolluiken en buitenleven.
Al is dat niet helemaal wat ze verkopen …
Harol verkoopt stilte, koelte of rust in een kamer. Ze bieden meer tijd en gezelligheid buiten op terras of in de tuin. Bij Harol draait het dus om wat er achter of onder de schermen gebeurt.

Dat is wat mensen beleven. Bij jou thuis. En ook bij ons in het bedrijf. Want onze mensen werken aan je plezier met passie en toewijding. Met vakmanschap en oog voor detail. Tot op de millimeter. 

Renson zonwering

Zonwering: comfortgarantie in elk seizoen

Veel natuurlijk daglicht is een voorwaarde voor een gezond binnenklimaat in uw leefruimte. Maar ongecontroleerde en overmatige zonlichtinval kan de comfortbeleving danig verstoren. De zonwering voor buiten van Renson geeft u controle over de lichtinval en houdt zonnestralen tegen vooraleer die het glas bereiken. Zo weert u zonnewarmte in de warme maanden én geniet u optimaal van zonwinst in het najaar.

Op die manier zorgt zonwering voor buiten dus ook voor een daling van het energieverbruik. Kortom, niets dan voordelen voor uw leef- en werkkwaliteit. 

Het Geheim Van Gezond Wonen

Natuurlijk daglicht in huis is essentieel voor een gezond binnenklimaat.

Maar het controleren van de natuurlijke lichtinval is minstens even belangrijk.

Knikarmschermen

Vakkundig advies altijd inbegrepen

Onder het motto ‘Smarter. Simpler. Sustainable.’ introduceert Harol, na jaren van doorgedreven ontwikkeling, drie nieuwe zonneluifel collecties. De collecties ‘Minimal’, ‘Elegant’ en ‘Curved’ staan voor duurzaamheid, innovatie en comfort. Door hun specifiek design zien deze zonneluifels er -stuk voor stuk- onweerstaanbaar uit.

Screens

Screens voor verticale beglazing

Als pionier in zonwering screens bewijst Fixscreen van Renson al jaren zijn duurzaamheid en kwaliteit. Het gepatenteerde geleidingssysteem met ritsprincipe zorgt voor een extreme windbestendigheid, met garantie tot windsnelheden van maar liefst 130 km/u.

Dankzij dit unieke systeem zit het zonweringdoek steeds strak in de geleiders. Met gesloten screens houdt u bovendien vervelende insecten buiten. Dankzij verschillende montagesituaties is Fixscreen doekzonwering geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Er zijn afmetingen mogelijk tot 6 m breedte of 6 m hoogte, met een maximumoppervlakte van 22 m².

Uiterst eenvoudige bediening
U rolt uw zonnescherm in een handomdraai in en uit met een slingerstang.
Nog eenvoudiger: met één druk op de knop of met verschillende types afstandsbedieningen. Die hebben enkel bekabeling nodig naar de motor. De
afstandsbedieningen zijn volledig draadloos.

Wilt u een wind-zonautomaat? Die stuurt uw scherm al naargelang de lichtintensiteit en de windsnelheid.

Een regensensor zorgt er dan weer voor dat uw doek meteen ingerold wordt wanneer het begint te druppelen.