Voor elke voorkeur de geknipte voordeur

Kies wat het beste bij uw stijl past. Strak modern? Onopvallend stijlvol en klassiek? Of sfeervol en romantisch in de pastoriestijl?

Zowel klassieke herenhuizen, cottages en pastoriewoningen als moderne hedendaagse nieuwbouwwoningen verdienen een voordeur die bij hun huisstijl past! In onze zes stijlen Classics, Tradition, Retro, Cottage, Design en Inox zult u zeker de perfecte entree voor uw woning kunnen vinden! Het volledige voordeuren aanbod is steeds in harmonie met de aluminium of pvc ramen.

‘Deurgedreven’ zin voor kwaliteit

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: als de gevel het visitekaartje van jouw woning is, dan kan een mooie, veilige voordeur daarbij niet ontbreken.

Wij geven je graag advies bij je keuze van de voordeur en de siertrekker.

 

De huidige architectuurtrends voor nieuwbouw en renovatie worden gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan stijlen.

 

Zowel klassieke herenhuizen, cottages en pastoriewoningen als moderne hedendaagse nieuwbouwwoningen verdienen een voordeur die bij hun huisstijl past!

Anaf design panelen

Less is more. 

De slagzin van modern design. Bij Anaf vindt u een uitgebreide reeks deuren die aan dat credo beantwoordt.

Onze reeksen Design, Inox en Integra zijn omvatten uitgepuurde ontwerpen die de aandacht niet wegtrekken van de andere uitblinkers in uw gevel

anaf classic panelen

Sommige dingen blijven altijd mooi.

Onze Classic en Tradition reeksen zijn al jaren vaste waarden in het Anaf voordeurengamma. Met een ruime keuze aan sierlijsten accenturen ze de stijl van iedere klassieke woning. Maar laat u niet verrassen, want uitgevoerd in strakke poederlak kunnen deze modellen best een stijlvolle moderne indruk achterlaten.

anaf cottage panelen

De pastorie of cottage stijl is veruit één van de meest populaire bouwstijlen in België. In de reeks Cottage voordeuren biedt uw Deuradviseur u een bijzonder ruim en hoogstaand aanbod van de exclusief bij Anaf beschikbare Cottage ontwerpen.

Of u nu opteert voor een klassieke planchettenvoordeur, of voor één van onze speelse varianten met ingewerkte glasopeningen, in de Anaf catalogus vindt iedere Cottage-adept zijn voorkeur.

Jouw voordeur. jouw identiteit

Een mooie siergreep is dé ultieme afwerking van jouw voordeur en geeft de gevel een persoonlijke toets. 

Vleugeloverdekkende voordeur

 

Anders dan het inlegpaneel worden vleugeloverdekkende panelen niet gemonteerd zoals een ruit, maar worden deze stevig verlijmd op het oppervlak van de deurvleugel. Hieruit ontstaan een aantal belangrijke voordelen:

  • Aan de buitenzijde is enkel nog de deurkader zichtbaar. De profielen van de deurvleugel zijn volledig bedekt door de buitenplaat van de deurvulling.
  • Door hun speciale montage zijn deze voordeuren ook volledig zelfdragend, wat wil zeggen dat deze nooit meer kunnen afzakken, wat met een klassieke constructie wel nog kan gebeuren.
  • Er is meer ruimte voor isolatie, wat de thermische prestaties ten goede komt
  • Het ganse oppervlak van de deurvulling is beschikbaar voor het ontwerp van het deurpaneel. Hierdoor zien de ontwerpen er robuuster en harmonieuzer uit.
voordeuren in aluminium gery de haes

Hoe deurbeslag jouw gevel onderscheidt van de rest

Wat buitenschrijnwerk betreft, komen vaak dezelfde kleuren terug in het straatbeeld. Ongeacht welke stijl je met jouw gevel beoogt, lijkt kleur dus niet meteen de meest onderscheidende factor. Wens je toch jouw omgeving op te fleuren met een unieke voordeur, dan zoek je best naar een andere manier. Waarom niet met een stijlvolle siergreep?!

Een mooie siergreep is dé ultieme afwerking van jouw voordeur en geeft de gevel een persoonlijke toets. 

inox sierbeslag

Inox sierbeslag
RVS look of gelakt in elke kleur

solid line

Gelakte Aluminium siergrepen
Elke greep wordt op maat van uw deur gemaakt zodat ze perfect de proporties van de deur kan benadrukken.

Specials
Afwerking in unieke decorfolie. Smeedijzeren sierbeslag ….

anaf deurpanelen solid line